Programiranje igrica

Programiranje i pravljenje video igrica su za mene više od samo hobija – to je moja strast i način da izražavam svoju kreativnost i maštovitost. Oduvek sam bila fascinirana mogućnošću da stvaram nešto novo, da oblikujem svetove i da dam život digitalnim likovima.Uvek sam crtala likove koje cu kasnije upotrebiti u svom rekek delu.

Kada igram video igre, osećam se kao da ulazim u drugi svet, svet pun avanture, izazova i neograničenih mogućnosti. Ta iskustva su me inspirisala da želim da budem deo tima koji stvara takve igre i da svojim doprinosom utičem na iskustvo drugih igrača.

Programiranje mi omogućava da svoje ideje pretvorim u stvarnost. Kroz kodiranje, mogu da oblikujem svetove, da kreiram likove i da im dam različite osobine. Sloboda koju programiranje pruža omogućava mi da eksperimentišem i da se izražavam na kreativan način.

Takođe, želim da se bavim programiranjem i pravljenjem video igrica jer vidim koliko je tehnologija važna u današnjem svetu. Želim da budem deo tog napretka i da doprinesem razvoju tehnologije kroz stvaranje inovativnih igara.

U suštini, programiranje i pravljenje video igrica su nešto što me ispunjava i raduje svakog dana. Volim da istražujem nove tehnologije, da učim i da se razvijam kao programerka, i jedva čekam da svoju strast pretvorim u karijeru.

Posted in animaciuja, art, igrice | Tagged , | Leave a comment

Zašto sam se zainteresovala za programiranje

Igrice su me zanimale od kad sam bila bas mala.Uveks sam trazila igrice u kojim sam se osećala osećala kao da mogu sve ali nikad nisam uspela da nadjem pravu i to me je jako nerviralo.Dok nisam otkrila programe u kojim sam mogla da parvim ono sto ja želim i kako želim.Od kad sam shvatila da ako naucim da programiram, ću moći što više znanja imam da ću moći bukvalno bilo šta.Mj cilj je da napravim igricu koja će meni biti zanimljiva i imati ono o čemu sam sanjala od uvek.

OVO SU IGRICE KOJE SU MENE PODSTAKLE DA UČIM O PROGRAMIRANJU

Posted in igrice, posao | Tagged , | 1 Comment